Nyheter
Ny rapport om fjerning av lukt og smak fra marint protein
Det er et stort potensial for fiskeprotein som et alternativ til melke- og soyabaserte proteiner med betydelig bedre priser enn det som oppnås for dagens fiskeprotein ingredienser. Imidlertid vil det være et krav hos potensielle brukere om ingen lukt/smak av fisk eller som følge av oksidasjon av fiskefettsyrer i ferdige applikasjoner (i ferdigproduktets holdbarhetstid på 18-24 mnd). Ingen norske produsenter som kan levere fiskeprotein ingredienser som vil i dag tilfredsstille disse kravene.
Les mer: Ny rapport om fjerning av lukt og smak fra marint protein
RUBIN-nytt juli/august 2011
Ny rapport fra Nifes-prosjektet om helsedokumentasjon av proteinhydrolysat fra laks
Dette er 4. rapport fra prosjektet om helsedokumentasjon av fiskeprotein hydrolysat (FPH) som er gjennomført av Nifes.
Les mer: Ny rapport fra Nifes-prosjektet om helsedokumentasjon av proteinhydrolysat fra laks
Undersøkelse av biråstoff fra laks og ørret til konsumanvendelse
Les mer: Undersøkelse av biråstoff fra laks og ørret til konsumanvendelse
Årsrapport 2010 kan lastes ned her