Rubin
Du er her: Hjem / Lakseblod som ingrediens i petfood
  • Hjem
  • Om RUBIN
  • Nyheter
  • Prosjekter
    • Generelle prosjekter
    • Kystflåten
    • Havflåten
    • Fiskeindustri
    • Oppdrett
    • Markedsprosjekter
    • Arkiv
  • Publikasjoner
  • Arrangementer
  • Standarder
  • Statistikk
  • norsk
  • English (UK)

Søk på siden

Stiftelsen RUBIN
Mob: (+47) 97762507

Oppdrett

Lakseblod som ingrediens i petfood

Proj no 4514
Periode 2008-2010
Utført av Core Competence AB og Vital Marin AS
Rapport ja
 
Relaterte rapporter

Nr 169 - Tørket lakseblod som ingrediens i petfood. Innledende markedsundersøkelse. (Core Competence - 2008)
Nr 188 - Lakseblod som ingrediens i petfood. Tørking i pilotskala for bevaring av koaguleringsevne. (Vital Marin AS og Core Competence - 2010)