Søk på siden

Stiftelsen RUBIN
Mob: (+47) 97762507

RUBINs nedleggelse

RUBIN har avviklet kontoret i Trondheim. Det er utarbeidet en sluttrapport for hele virksomhetsperioden (1991-2012), med hovedvekt på perioden etter 1998. Denne kan lastes ned fra websiden, som fortsatt vil være oppegående for å hente ned publikasjoner, mm. Se for øvrig nyhet av 20.07.12.

Arbeidet i RUBIN har vært interessant og meningsfylt, og det har væt spennende å følge utviklingen gjennom disse årene. Arbeidet har gitt oss gleden av å samarbeide med mange personer fra både forvaltning, forskning, næring og organisasjoner. Disse personene har bidratt til den utvikling vi har hatt innen biråstoffsektoren og vi vil rette en takk til disse for et hyggelig og givende samarbeid,

Undertegnede har fra nå av Det Norske Veritas på Høvik som arbeidssted, nærmere bestemt i selskapet DNV Kema Energy & Sustainability. For kontakt er mobilnummer fortsatt +47 977 62507, mens mailadresse er Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Videre finansiering av FoU-prosjektet innenfor biråstoffsektoren skjer i regi av FHF, som har etablert en egen faggruppe for restråstoff. Kontaktperson er fagsjef Stein Ove Østvik (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ).

Sigrun Bekkevold