RUBIN
Bestemmelse av peptidstørrelser er viktig for karakterisering av proteinhydrolysater og fiskegelatin. For proteinhydrolysat er peptidstørrelse en sentral parameter overfor kunder og for tilfredsstillelse av EU-krav.
Innledende forsøk har vist at det er mulig å skille peptider i størrelsesområdet ca. 60.000 til 2.000 daltons. Rapporten beskriver en metode for å separere peptider med bruk av HPLC-gelfiltering. Metoden har visse begrensninger, men synes å kunne benyttes for karakterisering av fiskehydrolysat, ensilasje og ekstrakter av gelatin.
Nyheter
-
(2012-08-29 09:17:37)
RUBINs nedleggelse -
(2012-07-17 11:39:45)
RUBINs sluttrapport kan lastes ned -
(2012-05-25 11:17:00)
Årsrapport for 2011 kan lastes ned -
(2012-05-08 11:42:00)
Varestrømanalysen for 2011 er klar -
(2012-03-09 15:40:00)
Ny rapport om kollagen fra fiskeskinn